Psykolog online

Psykolog Svendborg
red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Du kan få hjælp af mig som psykolog online til blandt andet

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Få hjælp af mig som psykolog online – nemt, fleksibelt og effektivt

Det bliver mere og mere almindeligt at “gå til” psykolog online enten helt eller delvist, og med god grund. At mødes online er nemt og fleksibelt og det sparer dig for eventuelle udfordringer med transport og parkering.

Udover at afhjælpe mange udfordringer omkring logistik, timing og planlægning, kan det at opsøge en psykolog online også være en særlig god mulighed for dig der er udfordret af fysiske skavanker. Enten permanent eller i en periode.

På samme måde kan det være mindre stressende for dig der oplever angst eller andre mentale udfordringer som kommer i spil når du skal ud af døren for at komme hen til psykologens klinik.

Meget ny forskning bakker op om at et online psykologforløb er lige så effektivt som et almindeligt forløb ansigt-til-ansigt.

Det er let at komme i gang, og jeg benytter altid sikre forbindelser som overholder gældende regler for online terapi.

Du kan læse mere om hvordan jeg arbejder som psykolog lige her og omkring forløb til unge her.

 

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Hvorfor vælge en psykolog online?

Der kan være mange grunde til at vælge en psykolog online. For nogle kan det være mere bekvemt, fordi de kan have samtalerne hjemmefra i rolige og trygge omgivelser. For andre kan det skyldes praktiske årsager, som fx at få det til at gå op med arbejde og den øvrige hverdag, hvor det er nemmere at tage samtalen derhjemme end at skulle ud af døren. Det kan også skyldes geografi fx hvis man er bosiddende i udlandet og ønsker en dansktalende psykolog.

Årsagerne kan være mange, og de fleste erfarer, at onlinesamtaler minder ret meget om “almindelige” psykologsamtaler bortset fra, at vi ikke sidder i rum sammen.

Fordele ved at vælge psykolog online helt eller delvist:

  • Du sparer tid på transport og parkering.
  • Du får terapi i dit eget hjem eller hvor det passer dig.
  • Det er nemmere at få passet ind i en travl hverdag.
  • Teknisk er det nemt og sikkert.
  • Forskning viser, at effekten er den samme som ved terapi ansigt-til-ansigt.
  • Mulighed for brug af whiteboard til visualisering af det vi taler om ligesom ved fysisk fremmøde.
red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Som psykolog online kommer jeg til dig

At tale med en psykolog online giver mulighed for at du kan få rådgivning hjemme i din stue eller et andet roligt sted hvor du føler dig tryg og afslappet. Det kan også være at du ønsker samtalen afholdt fra din arbejdsplads. Det er helt op til dig.

Trods mange fordomme om psykologsamtaler online oplever jeg at have en fin og tæt kontakt i samtalerne selvom vi ikke sidder i samme rum, og jeg kan

fint bringe mine kompetencer i spil gennem skærmen. Du får dermed samme gode kvalitet online som i klinikken.

Online kan vi tage de samme temaer op som i klinikken, både når det gælder individuelle samtaler med voksne og unge.

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Psykolog online – hvordan foregår det?

En samtale online foregår via et videoopkald og på samme måde som når du fx bruger FaceTime eller Skype. Du kan blive ringet op hjemmefra eller hvor end du befinder dig i verden. Forud for vores samtale booket du enten tid online, eller vi skriver eller ringer sammen ligesom hvis du skulle møde op til en fysisk konsultation.

Du vil herefter modtage et link til Whereby som er et sikkert og krypteret system (FaceTime og Skype er desværre ikke sikre nok til psykologsamtaler). Whereby er nemt og brugervenligt at anvende, og giver mulighed for at anvende whiteboard for visualisering af det vi taler om undervejs. Via det tilsendte link kommer du direkte til samtalen på det aftalte tidspunkt.

Forskellen mellem Skype og Whereby er, at Whereby er sat op på en måde, så vores samtale og dine data er både sikret og krypterede, så ingen kan lytte med. Jeg kan derfor garantere fuld fortrolighed, samt leve op til min tavshedspligt og EU’s persondataforordning (GDPR) både i klinikken og som psykolog online.

Du kan gøre brug af både telefon, tablet eller computer, med stabil internetforbindelse. Derudover anbefaler jeg brug af gode høretelefoner, da det er vigtigt at vi kan høre hinanden.

Første gang vi taler sammen online er de fleste lidt spændte – især hvis man ikke har talt med en psykolog før og ikke har prøvet psykolog online. De fleste oplever at det går hurtigt over når samtalen er i gang og at de ikke tænker over at samtalen foregår online og ikke ansigt-til-ansigt.

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Din investering

Psykolog online samtale uden lægehenvisning

900kr

Samtale med vores psykolog Pernille i 45-60 minutter

For dig som ikke har en henvisning til psykolog fra din læge

Psykolog online samtale med lægehenvisning

800kr

Samtale med vores psykolog Pernille i 45-60 minutter.

Til dig som har en henvisning til psykolog fra din læge. Bemærk at vi ikke er omfattet af den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du ikke kan få tilskud med en henvisning fra lægen hos os.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark kan du muligvis få tilskud til samtalen (du kan læse mere på deres hjemmeside her).

Psykolog online samtale for unge og studerende

800kr

Samtale med vores psykolog Pernille i 45-60 minutter.

For dig som er ung eller studerende.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark kan du muligvis få tilskud til samtalen.