Psykolog i Svendborg

psykolog Svendborg
psykologer svendborg

Du kan få hjælp af mig som psykolog i Svendborg til blandt andet

psykolog fyn

At gå til psykolog er for alle

Som psykolog i Svendborg er jeg måske netop den sparringspartner du har ledt efter. 

Psykologhjælp er noget alle kan få brug for, og en hjælp alle mennesker kan have glæde af. Derfor er det vigtigt for mig at arbejde for at det “at gå til psykolog”, bliver en normal, naturlig og givende del af hverdagen. Intet emne er for stort eller småt.

Står du aktuelt overfor nogle af livets små eller store udfordringer?

Så vil du opleve at mødet med en professionel sparringspartner kan være en stor hjælp. En der kan se situationerne udefra og i et større perspektiv. Give dig pladsen til refleksion og dermed muligheden for at udvikle hensigtsmæssige strategier, så du kan skabe den forandring, du ønsker.

Psykolog samtaler skal kunne dække over mange problematikker. Fra stress eller depression til kærestesorger eller et ønske om at forstå dine egne reaktionsmønstre.

Dine problemer er værd at tale om. De er aldrig for små eller for store til, at kunne blive bearbejdet.

Psykolog samtalen skal være et sted hvor vi sammen kan gå på opdagelse i hvordan dit liv ser ud i øjeblikket, og finde frem til hvordan du ønsker at dit liv skal udvikle sig fremover. Dette gøres i et trygt og fortroligt rum.

En investering i dig selv – psykolog i Svendborg

Måske er du ligesom de fleste, en af dem der ofre mange ressourcer på personlig udvikling. Det kan være at du plejer sindet med wellness, fysisk træning, uddannelse, shopping eller kurophold.

På trods af den store interesse for selvudvikling og personlig pleje, finder mange mennesker det grænseoverskridende at kontakte en psykolog. 

Hvis du udelukkende forstår psykologhjælp som behandling af psykiske sygdomme, er det måske ikke så mærkeligt, at du forbinder det med tabu.

En samtale med en psykolog kan dog se ud på mange måder.

Psykologisk hjælp kan også betyde velkvalificeret psykologisk sparring for dig, der ønsker at finpudse din måde at være i verden på. Ud fra denne opfattelse ønsker jeg at støtte udviklingen af en mere nuanceret forståelse af, hvad psykolog samtaler kan være.

psykolog fyn
psykologer fyn

Hvad klienterne siger om psykolog i Svendborg – Pernille

 • Kan nu ændre en trist tanke til noget positivt

  “Jeg kan kun sige tusinde tak for den hjælp du har givet. Fra at have så meget i hovedet som jeg ikke kunne skille af og sætte i de rigtige bokse. Smide det fra som ikke havde betydning så har du formået og få det vent så jeg kan ændre en trist tanke til noget positivt. Slappe rigtig af når der er behov for det. De værktøjer som er blevet givet er guld værd. Kommer helt sikkert igen hos dig hvis et eller andet presser på et senere tidspunkt. Kan klart anbefale Pernille.”

  Mand, 38 år
  Terapi hos Pernille
 • Flere og flere ting faldt på plads

  “I begyndelsen var jeg meget forvirret og energiforladt. Og skeptisk. Skeptisk, fordi den person, der sad over for mig, var næsten halvt så gammel som mig selv.
  Lidt efter lidt fattede jeg dog tillid til Pernille, da hun var god til at stille de rigtige spørgsmål og komme med de rigtige input, uden dog at præsentere mig for færdige løsninger. Hendes spørgsmål og input ramte noget i mig og førte til, at flere og flere ting, som jeg kæmpede med, faldt på plads. I dag er jeg tilbage på arbejde (fuld tid) og er blevet mere bevidst om mine grænser, hvad jeg vil og ikke vil, hvad der gør mig glad eller vred og hvordan jeg kan håndtere noget, som jeg ikke kan ændre.
  Jeg har besluttet mig for at blive ved med at gå til Pernille. Jeg vil gerne forebygge at gå ned med stress igen. Jeg tror, at et regelmæssigt tjek af min mentale tilstand er lige så vigtigt som et lægetjek af min fysiske tilstand.”

  Kvinde, 61 år
  Terapi hos Pernille
 • Brugbare værktøjer som passede mine behov

  “For alle stressramte, uanset hvilket omfang, så kan jeg kun positivt anbefale Pernille hos Mind Ways. Hun greb mig midt i mit stressforløb, og hjalp mig op til overfladen, ved både at støtte mig og komme med meget brugbare værktøjer, som passede mine behov. På trods af mindre tilbagefald, så fandt vi alligevel en vej. Jeg er snart helt tilbage på arbejde, og jeg er fyldt med positivitet. Mange tak for hjælpen! “

  Kvinde, 26 år
  Terapi hos Pernille
 • Indspark til at tænke i andre baner

  “Pernille har været min psykolog igennem 6 måneder. Hun har hjulpet mig godt igennem min sygemelding for stressrelateret depression, både med værktøjer og gode samtaler, på en meget tillidsfuld og inspirerende måde. Pernilles evne til at formidle teori til handling, og ikke mindst hendes indspark til at få mig til at tænke i andre baner, har været intet mindre end fantastisk!”

  Kvinde, 35 år
  Terapi hos Pernille
 • Solide behandlingsresultater

  “Klienter opstartet hos Pernille er blevet til forløb med solide behandlingsresultater for klienterne. Pernille har en stort talent for, og allerede fagligt fundament i forhold til dynamisk bio-psyko-social tilgang til klienterne og udviser store formidlingsevner. Dette har gjort hendes klienter meget trygge, idet de har kunnet mærke hende som person, hendes solide faglighed samt hendes tydelighed og evne til, at forklare selv kompliceret materiale, så det har givet mening og har dannet grobund for frugtbare processer og udviklinger.

  Selv som stadigt relativt nyuddannet arbejder hun i dag på niveau med garvede psykologer.”

  Tidligere samarbejdspartner
  Pernille som klinisk psykolog
 • Pernille, du udfordrede mig på mig selv - præcis som jeg havde (og har) brug for, samtidig med at du SÅ mig.

  Kære Pernille

  Jeg tænker på dig med jævne mellemrum.

  Sidst i 2019 havde jeg min sidste session hos dig, og nej hvor var det hårdt. Du var jo min livline. Pernille, du udfordrede mig på mig selv – præcis som jeg havde (og har) brug for, samtidig med at du SÅ mig.

  Afklaret og i vildrede

  Da jeg gik fra den sidste session var jeg både afklaret og i vildrede, og det kostede en hel del tårer. I sidste ende er det jo altid op til én selv hvad der skal ske, men du sagde det lige ud – mere end 1 gang i forløbet: du bliver ikke rask så længe du er i den virksomhed! Såh… jeg tog en timeout, sagde ligeud til min chef at det ikke fungerede, og endte med selv at måtte bede om en fratrædelsesaftale. Jeg fik mine 6 måneders fritstilling, og det har været en gave for mig.

  Det var lige dét jeg havde behov for – ro og væk fra virksomheden. Efterfølgende har jeg også givet min chef feedback på hele forløbet, og hendes rolle som chef/kollega. Og selvom jeg virkelig har savnet mit arbejde – så har og er jeg stadig ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning. Den eneste rigtige beslutning. TAK Pernille, fordi du hjalp mig til at stole på, at det jeg gør og kan er godt nok, og at det er mere end ok at sige fra!

  Dybt taknemmelig

  Jeg er dybt taknemmelig for det forløb jeg havde hos dig, og selvom jeg ved, at jeg skal leve med nogle eftervirkninger og udfordringer, så er jeg meget mere mig selv end jeg har været i flere år. Corona har været en “lille gave” ift. tid og ro med mine børn, – jeg har kun skullet være der for dem (og min mand selvfølgelig men han har altså arbejdet). Jeg har fokuseret på, at få hjulpet min datter og også hun er blevet styrket både mentalt og fysisk.

  Båndet til min søn er blevet styrket

  Min søn er blevet mere tryg ved at sige tingene ligeud, han opsøger selv nærvær, kontakt og samvær. Og selvom vi indimellem tager nogle ture (han er jo teenager), så får vi altid en god dialog omkring det. Og jeg skal gerne være den første til at indrømme når og hvis jeg tager fejl. Båndet imellem os er, selvom det altid har været stærkt, blevet styrket. Selv er jeg blevet meget mere skarp ift. hvad jeg mener og bedre til at sige fra. Jeg har en meget bedre indre ro og sover bedre.

  På det jobmæssige plan er alle jo udfordret af corona situationen, omend jeg dog faktisk har været til 2 samtaler. Den første stilling virkede virkelig interessant på papiret, men samtalen forløb trægt og kemien var der ikke rigtig. Jeg har faktisk lettet da de ringede afslag. Den anden stilling gik det faktisk virkelig godt til – men de valgte en med kendskab til deres systemer – noget som jeg ville skulle lære, og jeg er mega ærgerlig, men jeg forstår det jo udmærket.

  Jeg har meget at byde på

  Jeg fik virkelig god og positiv feedback, og de havde været enormt meget i tvivl. Jeg er ked af det, men alligevel stolt af at være udvalgt blandt 47 ansøgere, så noget har jeg jo gjort rigtigt. Mine interesserer er mange – og jeg har også overvejet efteruddannelser. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt – jobcenter siger nej. Men jeg giver ikke op, og ser hvad der byder sig. For jeg har meget at byde på. Det var blot et lille pip fra mig med en kæmpe stor tak til dig!

  Held & lykke i jeres nye lokaler. De allerbedste hilsner

  Kvinde, 30'erne
  Terapi hos Pernille
Psykolog

Din psykolog i Svendborg

Psykologsamtalen er først og fremmest et personligt møde mellem mennesker. Et møde som fører til udvikling og forandring.

Der kan være stor forskel på hvad du og andre har brug for i samtalerne. Derfor tilpasses behandlingen til dig og din aktuelle situation. Måske har du aktuel brug for samtaler i form af terapi, måske samtaler af mere coachende eller vejledende karakter, eller måske en kombination.

I samtalerne vil du opleve, hvordan professionalisme kan gå hånd i hånd med en tryg, uformel og åben relation. Du vil møde en professionel, men også personlig psykolog i Svendborg, som bruger sig selv aktivt i terapien.

Her vil du mærke, hvor nærværende det kan være, når vi mødes i fælles udforskning af livet og dets udfordringer. Det er min overbevisning og erfaring, at denne afdramatisering af det “at gå til psykolog” skaber grobund for forandring.

De seneste årtiers forskningsresultater bekræfter at en god og autentisk relation i terapien er en afgørende faktor for at denne har en positiv effekt. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, åbenhed og respekt. 

Udvikling og forandring hos psykolog i Svendborg

Alle kan få brug for professionel sparring eller hjælp i perioder af vores liv. Ubehag, modgang og kriser er naturlige dele af det at være menneske.

Som psykolog i Svendborg kan jeg hjælpe dig med, at finde dine ressourcer og skabe positive forandringer i dit liv.

Psykiske symptomer beskrives ofte som sygdomme der rammer den enkelte og skal kureres.

Et mere konstruktivt og nuanceret syn på symptomerne er, at forstå dem som en naturlig modreaktion fra kroppen eller sindet der forsøger at få vores opmærksomhed. Det kan eksempelvis være fordi omstændigheder i vores liv gør, at vi er nødt til at forholde os til os selv på en ny måde. Eller bør sige fra over for noget.

Samtaler med mig har i sit udgangspunkt fokus på at styrke dine iboende livskompetencer, frem for en overoptagethed på diagnoser hvor fokus er at “fjerne sygdom” eller “slippe problemet”.

Det er min erfaring, at en del af symptomer og lidelse forsvinder af sig selv, når vi i fællesskab finder frem til nye livskompetencer og bedre måder at være i livet på. I terapien kan jeg blandt andet hjælpe med, at opbygge en større psykologisk fleksibilitet. Og med, at blive i stand til at skabe positive forandringer i dit liv baseret på egne værdier og ressourcer.

psykologer svendborg

Ofte stillede spørgsmål til psykolog i Svendborg

Mangler du svar på et spørgsmål eller ønsker du at bestille tid?

psykolog svendborg

Evidensbaserede metoder

Du vil hos mig som psykolog i Svendborg opleve at jeg prioriterer høj faglighed, og arbejder derfor med evidensbaserede metoder. Som psykolog i Svendborg arbejder jeg ud fra den kognitive terapiretninger (metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi (KAT), medfølelsesfokuseret terapi (CFT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT)), kombineret med den systemiske tilgang.

Det betyder at vi både arbejder med hvad der foregår indeni dig og hvordan dine tanker, følelser, krop og adfærd spiller sammen. Samtidig med at vi ser på hvordan du bliver påvirket af dine relationer og hvordan de påvirker dig. På den måde kommer vi bredt omkring, alt efter hvad netop du har brug for.

Jeg er bredt orienteret, da det vigtigste udgangspunkt for mig altid vil være dig som klient og din særlige situation – ikke en bestemt teori eller teknik.

For mig som psykolog i Svendborg er selve mødet imellem dig og mig af helt særlig betydning.

For mig at se er vi mennesker overlevelsesdygtige af natur. Vi vil livet – sommetider ved vi bare ikke hvordan, og sommetider bliver vi bremset i at mærke os selv. Sommetider tillærer vi os livsstrategier, som engang var brugbare, men som nu ikke længere er hensigtmæssige. For det meste sker det hele ubevidst og kan være vanskeligt selv at få øje på. Her begynder det terapeutiske, coachende og/eller rådgivende arbejde.

Ikke blot et problem der skal fjernes

Måske læser du med her fordi du har et ”problem” og et tilhørende ubehag, som du ønsker at komme af med. Min erfaring er at “problemer” er en hensigtsmæssig forholdemåde eller livsstrategi, som benyttes for at kunne klare den nuværende livssituation.

For nogle mennesker kan dette være svært at se og forstå i begyndelsen af samtalerne. For det videre arbejde i samtalerne betyder det, at det ”problem”, som en klient kommer med, ikke nødvendigvis bare skal fjernes i første omgang. I samtalerne undersøger vi derfor først, hvordan ”problemet” opleves og fungerer. 

Vi forsøger i fællesskab at finde og afprøve andre sundere og bedre forholdemåder eller livsstrategier.

Sommetider arbejder vi på nye konkrete handlingsmuligheder, med redskaber til at håndtere udfordringer i hverdagen. Andre gange gælder det en forandring i grundantagelser, livsanskuelser og i de fortællinger, som man har med sig i bagagen. For det meste arbejdes der med det hele.

psykolog i svendborg

Din investering

Psykologsamtale i Svendborg uden lægehenvisning

900kr

Samtale med vores psykolog i Svendborg Pernille i 45-60 minutter

For dig som ikke har en henvisning til psykolog fra din læge

Psykologsamtale i Svendborg med lægehenvisning

800kr

Samtale med vores psykolog i Svendborg Pernille i 45-60 minutter.

Til dig som har en henvisning til psykolog fra din læge. Bemærk at vi ikke er omfattet af den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du ikke kan få tilskud med en henvisning fra lægen hos os. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark er du muligvis berettiget til tilskud derfra (du kan læse mere på deres hjemmeside her).