Reconnect – et helhedsorienteret forløb

IMG_0082
red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Reconnect og bliv mere af alt det du gerne vil være

Noget af det som du og jeg som mennesker har til fælles er, at vi er biologiske væsener. Selvom vores fysik er repræsenteret forskelligt, er vores anatomi og de naturlove som har formet den ens for os alle. 

Vores moderne livsstil og den kultur vi lever i har for mange mennesker betydet at vi har separeret os fra vores natur. I mange tilfælde betyder det, at vores biologiske behov bliver overhørt, ignoreret og undertrykt. Vi har lært at ignorere og skjule dem for at få hverdagen til at køre. Vores kulturelle behov gør at vi har mistet connection med vores biologiske behov. 

Uanset hvor meget vi prøver at ignorere og måske undertrykke disse behov vil vi altid være biologiske væsener, og undertrykkelsen kan føre til indre uro, utilpas-/utilfredshed og sygdom. Vi er og vil altid først og fremmest være biologiske væsner. 

At blive bevidst omkring dette og aktivt dyrke det, gør os i stand til at være “mere” menneske. At være “mere” menneske, således at vi kan være mere af det vi hver især gerne vil være, uden at være begrænset fysisk eller mentalt. Nu mere menneske du er, nu bedre kan du være i de roller du ønsker. Fx kan du være en bedre far/mor hvis du har bevægelsesfrihed, styrke, udholdenhed, større bevidsthed samt mentalt og fysisk overskud.

Heldigvis er det muligt både at være “mere” menneske og få hverdagen til at fungere i vores moderne samfund. Det kræver blot den rette viden og de rette værktøjer. Noget du kan få igennem forløbet her.

“Be more human.

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Invester 4 uger og bliv “mere” menneske

Reconnect er et helhedsorienteret forløb hvor vi har kombineret vores viden og erfaring som psykolog og personlig træner/coach i krop og ernæring for at du kan få værktøjer til at blive “mere” menneske. Forløbet varer 4 uger.

Personlig træning

Meningen med den personlige træning er at du bliver selvkørende efterfølgende. Du får derfor en mini uddannelse i kroppens naturlove, bestående af teori, undervisning og øvelse af teknik og workouts. Du får her et anti bullshit forløb, med vægttab som biprodukt. Dit stofskifte bliver toptunet, og din krop bliver bedre til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Igennem træningen vil vi arbejde med at forstå vores biologi igennem fysisk træning/bevægelse. Vi er biologiske væsener, med biologiske behov. Hvis vi dyrker de behov bliver de kompetencer. Du vil herigennem få en stor viden om din krop og blive en bedre og mere bevidst bevæger. Bevægelse skal vi bruge til at træne kroppens 3 energisystemer, så vi kan blive bedre til at bruge dem. At eje bevægelsen er vigtig som første skridt inden vi begynder at bruge den. Fx skal vi lære at squatte inden vi tager vægt på. Energisystemerne er bare en af de ting som undervisningen på holdet vil indeholde. Her vil du blandt andet lære hvad det er for energisystemer, hvordan de fungere og hvordan du ernærer dem igennem din kost. 

Igennem den personlige træning får du dermed de optimale forudsætninger for at blive stærk og mere udholdende i squat, dødløft, træk og pres, når du har lært de forskellige løft. Du bliver generalist. Du bliver ikke styrkeløfter, bodybuilder, løber, men en gylden mellemzone af det hele.

Forløbet indeholder individuel personlig træning af 90 minutter 3 gange om ugen og foregår i Power Fitness, Østre Havnevej 25 i Svendborg.

Psykologsamtaler

Ligesom alle andre mennesker oplever du sikkert at blive udfordret eller ligefrem at fare vild engang imellem. Måske oplever du fra tid til anden at være nærmest i automatpilot. For mange mennesker handler det om at de ikke er helt i kontakt med hvad der er deres behov, eller at de ikke tør handle i overensstemmelse hermed. Sidstnævnte handler for mange om frygten for andres vurderinger.

Igennem psykologsamtalerne vil du få viden og værktøjer som kan hjælpe dig på vej til at få øje på hvilke indre faktorer som kan tage magten fra dig og blive styrende i forhold til hvad du gør og ikke gør, og dernæst hvordan du arbejder med at få styringen tilbage.

Igennem psykologsamtalerne vil du få viden omkring nogle af de mekanismer vi mennesker indeholder som kan spænde ben for os i hverdagen.

I samtalerne vil vi tage udgangspunkt i simple psykologiske modeller som du nemt kan bruge både før/under/efter holdtræningen/ den personlige træning og i din hverdag.

Samtalerne foregår i fred og ro i vores kontor centralt beliggende på Vestergade 19, 1. i Svendborg.

Du kan læse mere om samtaler hos Pernille her.

Coaching i krop og ernæring

I forløbet får du ligeledes en personlig samtale med Tano omkring ernæring. Her vil perspektivet være den menneskelige biologi og den natur vores krop er skabt til at indgå i. Samtalen tilpasses individuelt hvilket giver dig mulighed for at få sparring omkring lige netop de udfordringer du oplever i forhold til dine spisevaner. Den individuelle sparring giver de bedste forudsætninger for at du kan få råd og vejledning omkring hvad netop din krop har brug for.

Samtalen foregår i fred og ro i vores kontor centralt beliggende på Vestergade 19, 1. i Svendborg.

Du kan læse mere om coaching hos Tano her.

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Kom i gang nu

Reconnect 1:1

7500kr

3 x personlig træning pr. uge (i alt 12 træninger) i Power Fitness i Svendborg.

1 x personlig coaching i krop og ernæring 60 af minutter

2 x psykologsamtaler til større bevidsthed af 45-60 minutter

Mulighed for sparring med os på skrift via vores sikre beskedsystem under forløbet.

Individuelt tilrettelagt forløb