Personlig træner i Svendborg til dig som ønsker kropslig udfoldelse

Du er kommet til det helt rigtige sted hvis du:

 • igennem længere tid, måske flere år, har forsøgt at ændre på din livsstil.
 • har prøvet alverdens kure og forskellige slags træning, og oplevet at intet virker.
 • føler dig fastlåst og frustreret over ikke at vide hvordan du skal komme videre herfra, og hvordan du skal få det bedre i din krop.
 • er overbevist om at du ikke kan træne med den krop du har eller at din krop ikke kan holde til træning.
 • gang på gang har forsøgt at opnå et mål indenfor kost og træning, men er aldrig kommet i mål. 
 • efterhånden har en stor utryghed i forhold til livsstilsændringer, og har brug for en tryg guide som kan hjælpe dig videre.
Personlig træner Svendborg

Jeg hedder Tano

og jeg hjælper ildsjæle som dig med at komme videre herfra. Kropslig (og mental) udfoldelse er vigtig fordi det giver dig frihed til at leve det liv du vil. Hos mig er fokus i forhold til kost og træning at du får opbygget din krop til at håndtere de udfordringer som dit liv bringer og bryde fri af fastlåste mønstre, så du igen kan bevæge dig frit.

God kropslig balance efter sygdomsforløb

“Jeg har været igennem et forløb med Tano, som omhandler kostvaner og træning.

Min historie er at jeg har været igennem et kræftforløb, som har givet mig senfølger. Mit lymfesystem, er ikke i balance, og det giver en udfordring i min krop. I form af inflammation, væskeophobninger, smerter samt en stor vægtstigning. Jeg har igennem tiden været hos diætist, og fået råd omkring kost, hvilket ikke har hjulpet mig til fremgang.

Jeg opsøgte Tano da han arbejder bredt med krop og sind, og er veluddannet i hvordan fysikken, og det kognitive fungerer sammen. Allerede ved den første samtale, stod det klart for mig at det var Tano jeg skulle samarbejde med. Tano har en helt unik ro, og indlevelsesevne, som gør at du kan mærke en forståelse, og høj faglighed. Han skaber tillid og tryghed, og går aldrig over ens grænser, men er støttende og kompetent. Tano har analyseret på kort tid hvordan min krop arbejder på flere planer, og lavet kognitiv kostvejledning, og et træningsprogram, som passer til mig ud fra min krop og sinds signaler. Det har givet mig en helt anden forståelse omkring min kost, og træning, som ingen andre i sundhedssektoren har haft øje på. For eksempel hvilken fødevare/ vitaminer, mineraler der kan skabe ubalance i mit system, og være opretholdende faktorer til stressophobninger, og fysiske gener.    

Så fra at have en meget stress-/traumeramt krop, med ingen søvn, vægtstigning, mm. Kan jeg nu mærke jeg er på rette vej, med bedre energi, søvn, mindre væske i kroppen, og faktisk også et godt stabilt vægttab, og alt dette i et trygt anerkendende miljø.”

Kvinde i 40’erne

Forenklet kostmodel

Har du et ønske om at opnå større indre mental og fysisk ro, øget fedtforbrænding, nedsat fedtlagring, en balanceret hjernekemi som holder dig frisk og med øget koncentration i løbet af dagen samt øget restitution?

Når du tager fat på at arbejde med kost og træning er det vigtigt med et fokus på både kroppens biologi, dine tanker og de sociale forventninger du støder på. Igennem harmoni imellem de tre faktorer vil du opnå de bedre og mest langvarige resultater. Derfor er det ikke ligegyldig fx. hvilke tanker du spiser på. Her får du derfor netop sådan et helhedsorienteret forløb.

Igennem forløbet bliver du guidet til en stressfri rytme, hvor du kan spise når det passer dig, og i de mængder som passer til din sult. Det er essensen af den simple kostmodel som jeg arbejder med. Det vigtigste er at du spiser dig mæt. Hverken antal af måltider eller kalorier behøver du at tænke på, det kan overlades til din krops naturlige rytme.

Alt dette kan du opnå igennem forløbet hvor du blandt andet guides i forhold til at spise “rigtig mad”. Rigtig mad er fødevarer som indeholder de essentielle næringsstoffer din krop har behov for. Derudover er det fødevarer som ikke forstyrre dit naturlige blodsukker, når du spiser og kroppen optager maden. Man kan dermed sige at rigtig mad leverer de elementer du har behov for uden, at forstyrre dit blodsukker uhensigtsmæssigt. Det er vigtigt fordi forstyrrelser af blodsukkeret fører til energiudsving fx træthed efter et måltid, længerevarende forstyrrelser af blodsukkeret kan give anledning til uønsket vægtøgning og på længere sigt give livsstilssygdomme som diabetes osv.

Solid viden om kost og motion

“Jeg har haft en god og udbytterig samtale med Tano i forbindelse med ønske om ændring af kost- og motionsvaner.
Tano er god til at lytte, og sætter sig grundigt ind i hvad der er dine udfordringer. Samtidig stiller han sin solide viden om kost og motion til din rådighed, samt giver dig konstruktive anvisninger til, hvad der vil være det mest hensigtsmæssige lige præcis for dig.
Jeg vil varmt anbefale Tano, hvis du går med et ønske om at ændre på dine kost- og motionsvaner
.”

Kvinde i 40’erne

Ryg-udfordringer: Føler mig stærk og er smertefri

“Jeg fik lagt et program ved Tano, hvor vi tog udgangspunkt i mine ryg-udfordringer. 

Jeg har slid i ryggen, og har haft smerter igennem en del år.

Efter et forløb med Tano, ud fra træningsprogrammet, er jeg smertefri, og føler mig stærk.

Tano har fokus på den hele krop, og ikke kun der hvor du har smerter eller har udfordringer. Man går på opdagelse, hvad den hele krop kan klare og du kommer til at føle succes.

Jeg har fået en større kropsbevidsthed, og er blevet glad for ugentlig træning. Alt dette fordi Tano er god til at skabe motivation, og lyst til viden omkring ens krop, og ikke mindst ens kost.

Så vil du pakke dig selv ud, og skabe din egen livsglæde, på trods af udfordringer, kan jeg anbefale Tano.”

Mand, 51 år

Dig og din krop i fokus

Du vil igennem forløbet få hjælp til at opbygge en robust, funktionel, stærk og sund krop. Dit nuværende niveau har ingen betydning. Alle kan deltage og investere i sig selv – både i længere forløb og enkelte træningstimer. Alt træning tilpasses dit aktuelle niveau og vi bruger derfor både vægte, elastikker og kroppen som modstand i naturlige bevægelsesbaner.

Da der tages udgangspunkt i din nuværende situation og bevægelighed, vil du opleve at vi arbejder med fokus på kropsbevidsthed. Det betyder at du igennem forløbet bliver bedre til at mærke efter i kroppen og lære hvordan du bevæger dig bedst muligt med din krop. Første mål er altså at blive mere bevægelig. Din træning bliver opbygget af øvelser som får alle musklerne i din krop til at samarbejde. Øvelser og sessioner er bygget op om at skabe flexibilitet, styrke, udholdenhed og balance.

Træningen er altid 1 til 1, og du vil derfor opleve at jeg altid er til stede i træningen sammen med dig. Du bliver ikke ladt alene før du er helt tryg ved det. Træningen justeres fra gang til gang, ud fra mine observationer af dig i forløbet og status netop den dag. Hermed vil du opnå den største udvikling i din træning.

Føler mig mødt og velkommen

“Jeg startede op hos Tano som nybegynder, og fik en god grundviden omkring krop og træning, samt kendskab til basis styrkeøvelser, som er blevet mine fokus punkter.

Tanos rådgivning og hans træningsmetoder har givet mig en god indgangsvinkel til krop og træning, hvilket nu er blevet en del af min hverdag. 

Man føler sig mødt og velkommen hos Tano. Man kan stille alle de spørgsmål man vil, og får altid en god forståelig forklaring.”

Mand, 20 år

Når du investerer i dig selv får du:

 • 1 times introsamtale. Her mødes vi, drikker en kop kaffe og taler om din aktuelle situation. Herefter giver jeg mit bud på hvilken koststrategi der er den rigtige for dig og hvordan forløbet kan se ud for dig. Samtalen foregår som udgangspunkt i Mind Ways, Svendborg.
 • 2/3×90 minutter 1:1 personlige sessioner om ugen i Performance Gym i Svendborg. Her har vi en opfølgende snak og personlig træning.
 • Træningssessioner med mig i Performance Gym kræver ikke medlemsskab fra din side.
 • Løbende sparring omkring koststrategi. Løbende samtale omkring kost, hvor vi taler om hvad der er mest hensigtmæssigt for dig at spise i forhold til din nuværende situation. Herunder simple råd du kan følge.
 • Fri e-mail kontakt. Så du løbende har mulighed for at sparre med mig omkring eventuelle udfordringer du måtte støde på.

Din investering:

2 x 1:1 træninger pr. uge

1000kr

3 x 1:1 træninger pr. uge

1500kr

Enkelte sessioner: Kostsparring (60 min) – 600kr. Personlig træning (90 min) – 700kr

Ny forståelse og resultater på kort tid

“Jeg har haft Tano som personlig træner, med fokus på muskelvækst og styrke.

Tano har givet mig en nuanceret træningsforståelse, efter jeg var låst fast i en begrænset tankegang omkring krop og træning.

Dette har givet mig ny forståelse og resultater, på kort tid.

Jeg kan klart anbefale Tano for nybegyndere og for dem der er øvede træningsfolk, da Tano har en stor viden, og er god til at aflæse din krop og dens behov.”

Mand, 23 år