Kære du som ønsker større indre ro og balance igennem NADA akupunktur i Svendborg

Du er kommet til det helt rigtige sted hvis du:

 • Ønsker at prøve NADA akupunktur, og leder efter uddannet behandler.
 • Har oplevelsen af at være ude af balance, og ønsker den tilbage igen.
 • Ønsker at være mere nærværende og bevidst i din hverdag.
 • Har brug for et redskab som kan hjælpe dig til håndtering af hverdagens udfordringer eller måske stress, angst eller depression.
 • Har svært ved at sove.
 • Ønsker større indre ro, mere overskud og større overblik.
 • Vil gøre noget godt for dig selv, din krop og din hjerne.
 • Ønsker at få bedre kontrol over dine tanker, reaktioner og handlinger.
NADA akupunktur

Jeg hedder Pernille

og jeg hjælper ildsjæle som dig med at komme videre herfra. Kropslig og mental indre ro og balance er vigtig fordi det giver dig frihed til at leve det liv du ønsker. NADA er en metode som jeg igennem de sidste par år har set gode resultater med i mit arbejde som psykolog. Hvis du oplever at være ude af balance, at have indre ro eller tankemylder kan NADA være det helt rigtige for dig.

Rummelighed

“Pernille er en fantastisk vejleder. Hun besidder en indre ro og rummelighed som jeg sjældent har mødt.

Kombinationen af samtaler, mindfulness og NADA har været skelsættende for mig. 

Jeg er af hjertet taknemmelig.”

Kvinde 30 år

Skal jeg kontakte dig?

Udfyld formularen her, og jeg vender tilbage indenfor 24 timer på hverdage.

Hvordan kan NADA akupunktur hjælpe dig?

NADA har vist sig virksomt på en lang række områder, som overordnet kan opdeles i de følgende:

Afhjælpe konkrete symptomer – akutte problemer som fx søvnvanskeligheder, koncentrationsbesvær og hukommelsesvanskeligheder, angst, stress, fysisk og psykisk uro, tankemylder og fornemmelsen af fastlåsthed.

Afbalancere krop og psyke – generel afbalancering af kroppen er medvirkende til at dine indre grænser styrkes.

Skabe grundlag for recovery og selvudvikling – du forberedes til at kunne udvikle dig via personligt arbejde, terapi og anden behandling.

NADA akupunktur

Hvordan virker det?

Metoden er en standardiseret form for øreakupunktur, som bygger på traditionel kinesisk medicin.

Oplever du ubalancer eller fastlåste tilstande kan metoden være hjælpsom da den skaber bevægelse i det ellers fastlåste. Derigennem skabes mere balance i din krop og psyke og grundlag for recovery og empowerment.

NADA er ikke en egentlig behandling, men et supplement til anden primær behandling. Her er formålet at øge effekten af denne behandling, som fx kan være psykoterapi eller anden form for personlig udvikling.

Hvordan foregår NADA akupunktur?

Alle kan tåle NADA og det kan ikke gives for tit. NADA er 5 punkter i hvert øre som aktiveres med små sterile nåle eller kugler. Det tager ca 2 minutter at sætte nåle/kugler. Herefter får du tilbudt NADA-te eller vand, og sidder i rolige omgivelser og slapper af i 45 minutter. NADA-tiden holdes i stilhed. 

Nålene arbejder sig stille og roligt ud af punkterne og du kan derfor under behandlingen opleve at en eller flere af nålene bliver løse eller falder ud af sig selv. Efter 45 minutter vil dine nåle blive taget ud.

Ørekugler: har ikke samme balancerende virkning som nålene. Kuglerne stimulere ved at holde et fast tryk på hver side af kuglerne indtil du føler varme i øret. Du kan stimulere punkterne flere gange i løbet af dagen. Kuglerne bæres hele døgnet og stimuleres ved behov. 

Du kan muligvis mærke effekten efter omkring 3 behandlinger og det anbefales at du modtager mellem 10-20 gange med korte intervaller. Herefter kan NADA gives 1 gang om ugen eller mere.

NADA

NADA akupunktur med mindfulness eller i forløb

Du tilbydes NADA akupunktur kombineret med mindfulness. Først sættes nålene, og herefter guides du igennem en mindfulness-meditation, så du oplever den samlede effekt, og lærer grundprincipperne i mindfulness samtidig. Læs mere om mindfulness her

Du tilbydes NADA akupunktur alene, og kombineret med mindfulness i forløb af 12 gange. Ved køb af klippekort ved opstart af forløbet vil du få denne til reduceret pris. Da NADA (og mindfulness) har en effekt over tid vil disse forløb inkludere tilbud om registrering af dine beskrevne symptomer løbende, så du selv kan følge med i virkningen af behandlingen.

Det optimale behandlings-forløb

Det optimale behandlingsforløb ser vi som en kombination af NADA/mindfulness og et terapeutisk forløb. Det er vores erfaring, at man oplever væsentligt hurtigere, at bedres når man får den samlede pakke. Dette skyldes at man i denne kombination både arbejder med det fysisk og psykiske på samme tid, og på den måde får en mere helhedsorienteret behandling.

Når du investerer i dig selv får du:

 • 45 minutter med ilt til krop og sjæl.
 • Muligheden for forløb af 12 gange med rabat hvor vi løbende registrerer dine symptomer så du kan se hvilke effekt NADA har på dig.
 • Mulighed for at vælge om du ønsker NADA-nål eller kun magneter.
 • Gratis NADA-te under hver behandling.
 • Mulighed for at få NADA alene eller i gruppe.

Din investering:

NADA-øreakupunktur (60 minutter)

100kr

NADA-cafe, NADA i gruppe (60 minutter)

50kr

Klippekort: NADA (12*60 minutter)

1000kr

NADA under med konsultation med Pernille (60 minutter)

0kr