Kære du som ønsker mere nærvær, indre ro og balance igennem mindfulness i Svendborg

Du er kommet til det helt rigtige sted hvis du:

 • Søger mindfulness i Svendborg ved uddannet instruktør.
 • Har en oplevelse af at være ude af balance, og ønsker den tilbage igen.
 • Ønsker at være mere nærværende og bevidst i din hverdag.
 • Har brug for et redskab som kan hjælpe dig til håndtering af hverdagens udfordringer eller måske stress, angst eller depression.
 • Ønsker større indre ro, mere overskud og større overblik.
 • Oplever at du for tiden ikke husker så godt, og ønsker en forbedring.
 • Vil gøre noget godt for dig selv, din krop og din hjerne.
 • Ønsker at få bedre kontrol over dine tanker, reaktioner og handlinger.
Mindfulness Svendborg

Jeg hedder Pernille

og jeg hjælper ildsjæle som dig med at komme videre herfra. Kropslig og mental indre ro og balance er vigtig fordi det giver dig frihed til at leve det liv du ønsker. Mindfulness er en slags robusthedstræning som kan give dig værktøjerne til at håndtere hverdagens udfordringer på en ny måde. Herigennem kan du opleve at bryde fri af fastlåste mønstre så du igen kan få mere ro i sjælen. Udover at være uddannet mindfulness-instruktør, er jeg også psykolog, og oplever at have stor gavn af min psykologfaglighed i arbejdet med mindfulness.

Rummelighed

“Pernille er en fantastisk vejleder. Hun besidder en indre ro og rummelighed som jeg sjældent har mødt.

Kombinationen af samtaler, mindfulness og NADA har været skelsættende for mig. 

Jeg er af hjertet taknemmelig.”

Kvinde 30 år

Skal jeg kontakte dig?

Udfyld formularen her, og jeg vender tilbage indenfor 24 timer på hverdage.

Ro, stabilitet og indre balance

Mindfulness? Er det for dig?

Oplever du at din hjerne går på automatpilot? At tankerne vandrer, ofte til fortiden eller fremtiden, at dit sind kommenterer, vurderer, kritiserer og bekymrer? Så er mindfulness for dig.

Mindfulness handler om at forholde sig nærværende til omverdenen og sig selv. Det centrale i mindfulness er evnen til opmærksomhed, nærvær og en ikke-dømmende indstilling. Mindfulness er baseret på meditationsteknikker, der stammer fra buddhismen, men metoden er i de senere år blevet en etableret del af kognitiv terapi og har vist god effekt på blandt andet stress og angst. 

De fleste kender til en hektisk hverdag med mange forventninger og krav. Med mindfulness arbejder man med at skabe stabilitet, ro og balance indeni, så man kan stå stærkt når det stormer rundt om en. Her får man redskaber til at rumme verden som den er, i stedet for at forsøge at ændre på den.

Med mindfulness arbejder man også med de kropslige fornemmelser. Det er en vigtig del fordi psyke og krop er uadskillelige forbundet, og vi ofte registrerer sanseindtryk, følelser og fornemmelser i vores krop, før vi kan sætte ord på dem.

Inquery og mindfulness i Svendborg

Inquiry er en metode man kan anvende til at få mere ud af sine mindfulness-meditationer, ved at undersøge i hvilken udstrækning man anvender grundholdningerne, og er dermed et vigtigt element i mindfulness.

Hos os vil du blive guidet igennem en kort meditation, hvorefter vi sammen vil undersøge dine oplevelser med meditationen, og tale om hvad du kan være opmærksom på fremover for at få endnu mere glæde af dine meditationer.

Mindfulness i grupper sammen med andre

Nogen kan bedst lide at lave mindfulness i et rum selv, mens andre synes det er spændende at dele oplevelsen med andre.

Derfor har du hos os mulighed for at komme til mindfulness selv, eller deltage på vores hold med op til 6 deltagere i alt.

I begge tilfælde vil du blive guidet igennem en meditation af ca. 45 minutters varighed. Der er altid mulighed for at få sat NADA-nåle inden meditationen hvis du har lyst.

Du kan læse mere om vores hold nedenfor og booke tid via vores online-booking under events.

Mindfulness

Morgenmeditation

Begynder din dag ofte med bål og brand?
At du skynder dig og løber rundt?

Måske resulterer det i en total kaotisk og forvirret start på din dag.
En dag hvor du føler dig helt ved siden af dig selv.

Med vores morgenhold “Mød dagen med nærvær” kan du få en rolig start på dagen.
På holdet bliver du guidet igennem en mindfulness meditation, som hjælper til at give ro, overskud og nærvær til dig og din dag. Der er både mulighed for at sidde og ligge under meditationen.
For at styrke effekten af meditationen kan sættes NADA-nåle, som beholdes i under meditationen. Dette koster ikke ekstra.

Senere på dagen

Trænger du også engang imellem til et pusterum midt på dagen?
Et sted og en mulighed for at komme på andre tanker, og ændre dit fokus?

En mindfulness meditation kan hjælpe dig til at få mere fokus på nuet, og dermed mindre fokus på fx fremtiden og de bekymringer som kan være forbundet hermed. Sådan at du kan få mest muligt ud af resten af din dag.

Hos Mind Ways kan du deltage på vores mindfulness hold og få et pusterum midt på dagen.
På holdet bliver du guidet igennem en mindfulness meditation, som hjælper til at give ro, overskud og nærvær til dig og resten din dag. Der er både mulighed for at sidde og ligge under meditationen.
For at styrke effekten af meditationen kan sættes NADA-nåle, som beholdes i under meditationen. Dette koster ikke ekstra.

Et pusterum midt på dagen

Mindfulness kombineret med NADA-akupunktur og terapi

Vi anbefaler at man kombinerer mindfulness med NADA-akupunktur og samtaler. Dette skyldes at man i denne kombination både arbejder med det fysisk og psykiske på samme tid, og på den måde får en mere helhedsorienteret behandling.

Gratis meditationer

På vores YouTube-kanal kan du finde flere meditationer. Der finder du både meditationer med og uden guidning, som du kan bruge derhjemme eller på farten.

Når du investerer i dig selv får du:

 • Et neutralt sted at træne mindfulness, uden de forstyrrelser du måske møder derhjemme.
 • Live guidning i mindfulness meditation. Du vil opleve at det er nemmere at fastholde dig selv i at gennemføre meditationen når du ikke er alene i det.
 • Et konkret værktøj du kan bruge i hverdagen til at skabe større indre ro og balance.
 • Mulighed for Inquiry hvor du foruden live-guidning også får en større indsigt i hvilke udfordringer du støder på igennem dine meditationer.
 • Mulighed for kombination med NADA-akupunktur. NADA er især kendt for at forstærke anden behandling, og du vil derfor opleve at få mere ud af dine meditationer hvis de kombineres med NADA.

Din investering:

Mindfulness (og NADA), Alene eller hold på 2 (60 minutter)

300kr

Mindfulness (og NADA), Større hold (60 minutter)

250kr

Mindfulness inkl. Inquery (60 minutter)

500kr

Klippekort: Mindfulness og NADA (12*60 minutter)

3000kr