Kostvejleder i Svendborg til dig som ønsker en harmonisk tilgang til din kost

Du er kommet til det helt rigtige sted hvis du:

  • igennem længere tid, måske flere år, har forsøgt at ændre på din livsstil.
  • har prøvet alverdens kure, og oplevet en kortvarig virkning, men ikke på længere sigt.
  • føler dig fastlåst og frustreret over ikke at vide hvordan du skal komme videre herfra, og hvordan du skal få det bedre i din krop.
  • efterhånden har en stor utryghed i forhold til livsstilsændringer, og har brug for en tryg guide som kan hjælpe dig videre.
Personlig træner Svendborg

Jeg hedder Tano

og jeg hjælper ildsjæle som dig med at komme videre herfra. Kropslig (og mental) udfoldelse er vigtig fordi det giver dig frihed til at leve det liv du vil. Hos mig er fokus i forhold til kost og træning at du får opbygget din krop til at håndtere de udfordringer som dit liv bringer og bryde fri af fastlåste mønstre, så du igen kan bevæge dig frit.

God kropslig balance efter sygdomsforløb

“Jeg har været igennem et forløb med Tano, som omhandler kostvaner og træning.

Min historie er at jeg har været igennem et kræftforløb, som har givet mig senfølger. Mit lymfesystem, er ikke i balance, og det giver en udfordring i min krop. I form af inflammation, væskeophobninger, smerter samt en stor vægtstigning. Jeg har igennem tiden været hos diætist, og fået råd omkring kost, hvilket ikke har hjulpet mig til fremgang.

Jeg opsøgte Tano da han arbejder bredt med krop og sind, og er veluddannet i hvordan fysikken, og det kognitive fungerer sammen. Allerede ved den første samtale, stod det klart for mig at det var Tano jeg skulle samarbejde med. Tano har en helt unik ro, og indlevelsesevne, som gør at du kan mærke en forståelse, og høj faglighed. Han skaber tillid og tryghed, og går aldrig over ens grænser, men er støttende og kompetent. Tano har analyseret på kort tid hvordan min krop arbejder på flere planer, og lavet kognitiv kostvejledning, og et træningsprogram, som passer til mig ud fra min krop og sinds signaler. Det har givet mig en helt anden forståelse omkring min kost, og træning, som ingen andre i sundhedssektoren har haft øje på. For eksempel hvilken fødevare/ vitaminer, mineraler der kan skabe ubalance i mit system, og være opretholdende faktorer til stressophobninger, og fysiske gener.    

Så fra at have en meget stress-/traumeramt krop, med ingen søvn, vægtstigning, mm. Kan jeg nu mærke jeg er på rette vej, med bedre energi, søvn, mindre væske i kroppen, og faktisk også et godt stabilt vægttab, og alt dette i et trygt anerkendende miljø.”

Kvinde i 40’erne

Forenklet kostmodel

Har du et ønske om at opnå større indre mental og fysisk ro, øget fedtforbrænding, nedsat fedtlagring, en balanceret hjernekemi som holder dig frisk og med øget koncentration i løbet af dagen samt øget restitution?

Når du tager fat på at arbejde med kost og træning er det vigtigt med et fokus på både kroppens biologi, dine tanker og de sociale forventninger du støder på. Igennem harmoni imellem de tre faktorer vil du opnå de bedre og mest langvarige resultater. Derfor er det ikke ligegyldig fx. hvilke tanker du spiser på. Her får du derfor netop sådan et helhedsorienteret forløb.

Igennem forløbet bliver du guidet til en stressfri rytme, hvor du kan spise når det passer dig, og i de mængder som passer til din sult. Det er essensen af den simple kostmodel som jeg arbejder med. Det vigtigste er at du spiser dig mæt. Hverken antal af måltider eller kalorier behøver du at tænke på, det kan overlades til din krops naturlige rytme.

Alt dette kan du opnå igennem forløbet hvor du blandt andet guides i forhold til at spise “rigtig mad”. Rigtig mad er fødevarer som indeholder de essentielle næringsstoffer din krop har behov for. Derudover er det fødevarer som ikke forstyrre dit naturlige blodsukker, når du spiser og kroppen optager maden. Man kan dermed sige at rigtig mad leverer de elementer du har behov for uden, at forstyrre dit blodsukker uhensigtsmæssigt. Det er vigtigt fordi forstyrrelser af blodsukkeret fører til energiudsving fx træthed efter et måltid, længerevarende forstyrrelser af blodsukkeret kan give anledning til uønsket vægtøgning og på længere sigt give livsstilssygdomme som diabetes osv.

Solid viden om kost og motion

“Jeg har haft en god og udbytterig samtale med Tano i forbindelse med ønske om ændring af kost- og motionsvaner.
Tano er god til at lytte, og sætter sig grundigt ind i hvad der er dine udfordringer. Samtidig stiller han sin solide viden om kost og motion til din rådighed, samt giver dig konstruktive anvisninger til, hvad der vil være det mest hensigtsmæssige lige præcis for dig.
Jeg vil varmt anbefale Tano, hvis du går med et ønske om at ændre på dine kost- og motionsvaner
.”

Kvinde i 40’erne

Spis dig mæt i rigtig mad

Her vil du opleve at kostvejledning først og fremmest går ud på, at guide i forhold til at spise “rigtig mad”.

Herigennem vil opleves: Større indre mental og fysisk ro, øget fedtforbrænding, nedsat fedtlagring, en balanceret hjernekemi som holder dig frisk og med øget koncentration i løbet af dagen samt øget restitution.

Rigtig mad er fødevarer som indeholder de essentielle næringsstoffer vores krop har behov for. Derudover er det fødevarer som ikke forstyrre vores naturlige blodsukker, når vi spiser og kroppen optager maden.

Man kan dermed sige at rigtig mad leverer de elementer vi har behov for uden, at forstyrre vores blodsukker uhensigtsmæssigt. Det er vigtigt fordi forstyrrelser af blodsukkeret fører til energiudsving fx træthed efter et måltid, længerevarende forstyrrelser af blodsukkeret kan give anledning til uønsket vægtøgning og på længere sigt give livsstilssygdomme som diabetes osv.

Dit forhold til mad

Der er et spændingsfelt imellem kroppens biologi, vores tanker og sociale forventninger. I dette felt opstår sundheden, hvis man får alle tre faktorer til at samarbejde. 

Hvilke tanker spiser du på? Og hvilke handlinger fremspringer af dem? 

Når du investerer i dig selv får du:

  • 1 times samtale omkring kost. Her mødes vi, drikker en kop kaffe og taler om din aktuelle situation. Samtalen foregår som udgangspunkt i Mind Ways, Svendborg.
  • Mit bud på hvilken koststrategi der er den rigtige for dig og hvordan et eventuelt forløb kan se ud for dig.

Din investering:

60 minutters kostvejledning

600kr