Coach i krop og ernæring

Biohacking
red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Du kan få hjælp af mig som coach i krop og ernæring til fx

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Coach i krop og ernæring

Med coaching kan du opdage og udnytte dit fulde potentiale. Alt det, du kan gøre og alt det du kan være, når du gør dig fri af indre og ydre begrænsninger. 

Som coach i krop og ernæring er min fornemste opgave at coache dig i din relation til din krop.

Det er en vigtig opgave fordi kroppen er din livline til det her liv, og derfor dit anker til din personlige udfoldelse af det menneskelige potentiale. 

Når det kommer til din relation med din krop er noget af det vigtigste:

 • Hvad bruger du din krop til?
 • Hvordan møder du din krop?
 • Hvordan lytter du til din krop?
 • Hvordan nærer du din krop?

I mit arbejde som coach er det vigtigt at jeg selv arbejder med min egen relation til min krop. Det har igennem tiden givet mig meget erfaring og viden som jeg bruger i mit arbejde. Denne praktiske erfaring, samt erfaring med klienter, kobler jeg med den teoretiske viden jeg har fra mine forskellige uddannelser og kurser. 

Det betyder at du hos mig vil møde en coach som har et helhedsorienteret syn på kroppen, og som i sit arbejde både anvender sin viden om anatomi og fysiologi, ernæring, mindfulness og kognitive terapeutiske værktøjer.

Du kan læse mere om mig her.

Hos mig får du altid en miniuddannelse i hvordan krop og ernæring spiller sammen.

Her vil du lære om hvordan du bliver bedre til at lytte til din krop, forstå kroppens signaler, møde den bevidst og anerkendende, samt hvordan du gør din krop til din bedste samarbejdspartner. Det betyder kort sagt at du får coaching i at skabe forbindelse til din krop, den forbindelse som er grundfundamentet til din sundhed.

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Klientudtalelser

 • Ny forståelse og resultater på kort tid

  “Jeg har haft Tano som personlig træner, med fokus på muskelvækst og styrke.

  Tano har givet mig en nuanceret træningsforståelse, efter jeg var låst fast i en begrænset tankegang omkring krop og træning.

  Dette har givet mig ny forståelse og resultater, på kort tid.

  Jeg kan klart anbefale Tano for nybegyndere og for dem der er øvede træningsfolk, da Tano har en stor viden, og er god til at aflæse din krop og dens behov.”

  Mand, 23 år
  Coaching med Tano
 • Føler mig mødt og velkommen

  “Jeg startede op hos Tano som nybegynder, og fik en god grundviden omkring krop og træning, samt kendskab til basis styrkeøvelser, som er blevet mine fokus punkter.

  Tanos rådgivning og hans træningsmetoder har givet mig en god indgangsvinkel til krop og træning, hvilket nu er blevet en del af min hverdag.

  Man føler sig mødt og velkommen hos Tano. Man kan stille alle de spørgsmål man vil, og får altid en god forståelig forklaring.”

  Mand, 20 år
  Cosching med Tano
 • Ryg-udfordringer: Føler mig stærk og er smertefri

  “Jeg fik lagt et program ved Tano, hvor vi tog udgangspunkt i mine ryg-udfordringer.

  Jeg har slid i ryggen, og har haft smerter igennem en del år.

  Efter et forløb med Tano, ud fra træningsprogrammet, er jeg smertefri, og føler mig stærk.

  Tano har fokus på den hele krop, og ikke kun der hvor du har smerter eller har udfordringer. Man går på opdagelse, hvad den hele krop kan klare og du kommer til at føle succes.

  Jeg har fået en større kropsbevidsthed, og er blevet glad for ugentlig træning. Alt dette fordi Tano er god til at skabe motivation, og lyst til viden omkring ens krop, og ikke mindst ens kost.

  Så vil du pakke dig selv ud, og skabe din egen livsglæde, på trods af udfordringer, kan jeg anbefale Tano.”

  Mand, 51 år
  Coaching med Tano
 • Solid viden om kost og motion

  “Jeg har haft en god og udbytterig samtale med Tano i forbindelse med ønske om ændring af kost- og motionsvaner.
  Tano er god til at lytte, og sætter sig grundigt ind i hvad der er dine udfordringer. Samtidig stiller han sin solide viden om kost og motion til din rådighed, samt giver dig konstruktive anvisninger til, hvad der vil være det mest hensigtsmæssige lige præcis for dig.
  Jeg vil varmt anbefale Tano, hvis du går med et ønske om at ændre på dine kost- og motionsvaner
  .”

  Kvinde, 40 år
  Coaching med Tano
 • God kropslig balance efter sygdomsforløb

  “Jeg har været igennem et forløb med Tano, som omhandler kostvaner og træning.

  Min historie er at jeg har været igennem et kræftforløb, som har givet mig senfølger. Mit lymfesystem, er ikke i balance, og det giver en udfordring i min krop. I form af inflammation, væskeophobninger, smerter samt en stor vægtstigning. Jeg har igennem tiden været hos diætist, og fået råd omkring kost, hvilket ikke har hjulpet mig til fremgang.

  Jeg opsøgte Tano da han arbejder bredt med krop og sind, og er veluddannet i hvordan fysikken, og det kognitive fungerer sammen. Allerede ved den første samtale, stod det klart for mig at det var Tano jeg skulle samarbejde med. Tano har en helt unik ro, og indlevelsesevne, som gør at du kan mærke en forståelse, og høj faglighed. Han skaber tillid og tryghed, og går aldrig over ens grænser, men er støttende og kompetent. Tano har analyseret på kort tid hvordan min krop arbejder på flere planer, og lavet kognitiv kostvejledning, og et træningsprogram, som passer til mig ud fra min krop og sinds signaler. Det har givet mig en helt anden forståelse omkring min kost, og træning, som ingen andre i sundhedssektoren har haft øje på. For eksempel hvilken fødevare/ vitaminer, mineraler der kan skabe ubalance i mit system, og være opretholdende faktorer til stressophobninger, og fysiske gener.    

  Så fra at have en meget stress-/traumeramt krop, med ingen søvn, vægtstigning, mm. Kan jeg nu mærke jeg er på rette vej, med bedre energi, søvn, mindre væske i kroppen, og faktisk også et godt stabilt vægttab, og alt dette i et trygt anerkendende miljø.”

  Kvinde, 40 år
  Coaching med Tano
red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Hvor god er den mad du spiser til at blive brugt i din krop?

I coachingen tager vi udgangepunkt i en forenklet kostmodel.

Det gør vi fordi at livet kan være kompliceret, men at spise behøver ikke være det.

Når du tager fat på at arbejde med kost og træning er det vigtigt med et fokus på både kroppens biologi, dine tanker og de sociale forventninger du støder på. Igennem harmoni imellem de tre faktorer vil du opnå de bedste og mest langvarige resultater. Derfor er det ikke ligegyldig fx. hvilke tanker og følelser du spiser på.

I coachingen hos mig vil du opleve at vi arbejder med en kombination af faktorerne for at få det helhedsorienterede syn på din situation.

For at undgå sygdomsfremkaldende ubalancer som fx sukkerafhængighed og overvægt, er det vigtigt at dykke ned i samspillet mellem kroppens biokemi, anatomi og den mad du spiser.

Det er derfor vigtigt at se nærmere på:

 • Kroppens veje til energi
 • Kostens indhold af næringsstoffer samt optagelsen og registreringen af disse

De fleste som har prøvet at arbejde med ernæring fx i forbindelse med et ønsket vægttab har stiftet bekendtskab med kalorier ind/ud. Udfordringen med dette er at vores krop ikke kender til begrebet kalorier. Derfor er udgangspunktet i min coaching anderledes.

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Hvor god er din krop til at bruge den mad du spiser?

Når du arbejder med mig som din coach vil vi se nærmere på hvordan din krop bruger den mad du spiser, og hvordan du lærer at lytte til og forstå din krops signaler. Coachingen er dermed altid med dig og din krop i fokus.

Vores krop har primært 3 energisystemer som kan danne brændstof. Det har vi fordi vores krop skal være i stand til at udføre forskelligt arbejde.

Det dækker over følgende:

 • Opstart af arbejde
 • Langsomt og længerevarende, samt det at være i live (hjertet slår, lunger ånder osv.)
 • Hurtigt, kort og intenst.

Hvilken type arbejde din krop laver er afgørende for hvilket af de 3 energisystemer din krop bruger. De 3 energisystemer bruger ikke de samme “råstoffer” til dannelsen af energi. Råstofferne kender vi blandt andet som næringsstofferne: fedt, protein og kulhydrater.

Derfor vil du i coachingen opleve at vi ikke er imod fx fedt eller kulhydrater, men derimod arbejder på at finde forståelse for hvordan vi bruger de forskellige næringsstoffer bedst muligt. Det giver dig en samlet forståelse for hvordan du bedst muligt kan sammensætte næringsstofferne i din kost.

Du kan igennem coachingen få hjælp til at opbygge en robust, funktionel, stærk og sund krop. Dit nuværende niveau har ingen betydning. Alle kan deltage og investere i sig selv – både i længere forløb og enkelte sessioner.

Alt træning tilpasses dit aktuelle niveau og vi bruger derfor både vægte, elastikker og kroppen som modstand i naturlige bevægelsesbaner. Det betyder at vi ikke fastlåser kroppen i træningsmaskiner, men derimod stiller krav til at de forskellige dele i kroppen skal samarbejde på naturlig vis.

At arbejde med kroppen på denne måde, giver os informationer omkring harmoni og disharmoni. Det betyder at vi igennem kropslig bevægelse kan blive klogere på eventuelle kropslige ubalancer, som er vigtig viden i forhold til at skabe balancering i kroppen. Skal noget fx strækkes ud eller gøres stærkere.

Da der tages udgangspunkt i din nuværende situation og bevægelighed, vil du opleve at vi arbejder med fokus på kropsbevidsthed. Det betyder at du igennem coachingen bliver bedre til at mærke efter i kroppen og lære hvordan du bevæger dig bedst muligt med din krop. Første mål er altså at blive mere bevægelig. Din træning bliver opbygget af øvelser som får alle musklerne i din krop til at samarbejde. Øvelser og sessioner er bygget op om at skabe flexibilitet, styrke, udholdenhed og balance, samt at anvende alle 3 energisystemer.

Sessionerne og træningen er altid 1 til 1, og du vil derfor opleve at jeg altid er til stede i træningen sammen med dig. Du bliver ikke ladt alene før du er helt tryg ved det. Træningen justeres fra gang til gang, ud fra mine observationer af dig i forløbet og status netop den dag. Hermed vil du opnå den største udvikling i din træning.

red-1618916_1280-2-kopi-2-2

Når du investerer i dig selv får du:

 • 60-90 minutters coaching tilpasset dit behov. Afhængig af behov indeholder coachingen kostvejledning, personlige træningssessioner, teoretisk undervisning eller en kombination heraf.
 • Sessionerne tilpasses din aktuelle situation og foregår enten over Skype eller telefon, eller ved fremmøde i Mind Ways lokaler i Svendborg. Dette aftales fra gang til gang.

Din investering

1 coaching session

600kr

1 coaching session for unge u/25 eller med studierabat

500kr