Biohacking coach i Svendborg

psykolog Svendborg
Biohacking
Biohack

Biohacking kan føre til optimering af:

 • Muskelmasse
 • Fedtforbrænding
 • Blodtryk
 • Blodsukker
 • Immunforsvar
 • Søvnkvalitet
 • Mobilitet
 • Inflamation
 • Humør
 • Koncentration
biohack svendborg

Biohacking er en fusion af:

Biohacking - biologi

Biologi

Biohacking - Fysiologi og anatomi

Fysiologi og anatomi

Biohacking - Kognitiv teori og metode

Kognitiv teori og metode

Biohacking - mindfulness

Mindfulness

Biohacking - Kost

Kost

Biohacking - fysisk træning

Fysisk træning

“Biohacking hos Mindways handler ikke om at tilføre din krop noget, målet er derimod at blive en bedre operatør af det fantastiske som er i forvejen.”

Biohacking svendborg

Biohacking hos Mind Ways

Menneskekroppen er et biologisk mesterstykke, faktisk er du som menneske det mest sofistikerede stykke “teknologi” på Jorden.

Din krop er så komplet som den overhovedet kan blive, den behøver ingen opgradering hverfken i “software eller hardware”. Derfor handler biohacking hos Mindways ikke om at tilføre din krop noget, målet er derimod at blive en bedre operatør af det fantastiske som er i forvejen.

Vi ser på kroppen og de systemer den er biologisk udstyret med, som en helhed. Som et stort sammenhængende system som skal være i balance.

Det handler om viden om dig selv og din krop.

Det handler om at optimere din krop og dermed dit helbred.

Det handler om at forøge din kontrol af dit helbred, igennem forståelse af din krop og den biologi som den rummer.

Mad skal være nærende

Mad skal være nærende

Kroppen skal bruges for at forstås

Kroppen skal bruges for at forstås

Biohacking coach svendborg

Biohacking kan gøre dig mere biosmart

Du bliver mere bevidst om det miljø du byder din krop, samt kroppens respons på netop dette, og du lære at bruge dette i praksis, til at forme kroppens respons i en ønsket retning. Det kunne være muskelvækst og tab af fedtmasse, såvel som at blive skarpere til at koncentrerer dig eller hvilket som helst andet som har med optimering og helbred at gøre.

Du bliver kort sagt mere “biosmart”.

Du får opbygget en tillid til din kropsrelation, som gør dig selvkørende indenfor fx træning og kost. 

Det handler ikke om at hacke sig til at overskride kroppens naturlige grænser, men derimod at forstå dem og lære at bruge dem proaktivt.

biohacker

Hvad klienterne siger om biohacking hos Tano

 • Ny forståelse og resultater på kort tid

  “Jeg har haft Tano som personlig træner, med fokus på muskelvækst og styrke.

  Tano har givet mig en nuanceret træningsforståelse, efter jeg var låst fast i en begrænset tankegang omkring krop og træning.

  Dette har givet mig ny forståelse og resultater, på kort tid.

  Jeg kan klart anbefale Tano for nybegyndere og for dem der er øvede træningsfolk, da Tano har en stor viden, og er god til at aflæse din krop og dens behov.”

  Mand, 23 år
  Biohacking hos Tano
 • Føler mig mødt og velkommen

  “Jeg startede op hos Tano som nybegynder, og fik en god grundviden omkring krop og træning, samt kendskab til basis styrkeøvelser, som er blevet mine fokus punkter.

  Tanos rådgivning og hans træningsmetoder har givet mig en god indgangsvinkel til krop og træning, hvilket nu er blevet en del af min hverdag.

  Man føler sig mødt og velkommen hos Tano. Man kan stille alle de spørgsmål man vil, og får altid en god forståelig forklaring.”

  Mand, 20 år
  Biohacking hos Tano
 • Ryg-udfordringer: Føler mig stærk og er smertefri

  “Jeg fik lagt et program ved Tano, hvor vi tog udgangspunkt i mine ryg-udfordringer.

  Jeg har slid i ryggen, og har haft smerter igennem en del år.

  Efter et forløb med Tano, ud fra træningsprogrammet, er jeg smertefri, og føler mig stærk.

  Tano har fokus på den hele krop, og ikke kun der hvor du har smerter eller har udfordringer. Man går på opdagelse, hvad den hele krop kan klare og du kommer til at føle succes.

  Jeg har fået en større kropsbevidsthed, og er blevet glad for ugentlig træning. Alt dette fordi Tano er god til at skabe motivation, og lyst til viden omkring ens krop, og ikke mindst ens kost.

  Så vil du pakke dig selv ud, og skabe din egen livsglæde, på trods af udfordringer, kan jeg anbefale Tano.”

  Mand, 51 år
  Biohacking hos Tano
 • Solid viden om kost og motion

  “Jeg har haft en god og udbytterig samtale med Tano i forbindelse med ønske om ændring af kost- og motionsvaner.
  Tano er god til at lytte, og sætter sig grundigt ind i hvad der er dine udfordringer. Samtidig stiller han sin solide viden om kost og motion til din rådighed, samt giver dig konstruktive anvisninger til, hvad der vil være det mest hensigtsmæssige lige præcis for dig.
  Jeg vil varmt anbefale Tano, hvis du går med et ønske om at ændre på dine kost- og motionsvaner
  .”

  Kvinde, 40 år
  Biohacking hos Tano
 • God kropslig balance efter sygdomsforløb

  “Jeg har været igennem et forløb med Tano, som omhandler kostvaner og træning.

  Min historie er at jeg har været igennem et kræftforløb, som har givet mig senfølger. Mit lymfesystem, er ikke i balance, og det giver en udfordring i min krop. I form af inflammation, væskeophobninger, smerter samt en stor vægtstigning. Jeg har igennem tiden været hos diætist, og fået råd omkring kost, hvilket ikke har hjulpet mig til fremgang.

  Jeg opsøgte Tano da han arbejder bredt med krop og sind, og er veluddannet i hvordan fysikken, og det kognitive fungerer sammen. Allerede ved den første samtale, stod det klart for mig at det var Tano jeg skulle samarbejde med. Tano har en helt unik ro, og indlevelsesevne, som gør at du kan mærke en forståelse, og høj faglighed. Han skaber tillid og tryghed, og går aldrig over ens grænser, men er støttende og kompetent. Tano har analyseret på kort tid hvordan min krop arbejder på flere planer, og lavet kognitiv kostvejledning, og et træningsprogram, som passer til mig ud fra min krop og sinds signaler. Det har givet mig en helt anden forståelse omkring min kost, og træning, som ingen andre i sundhedssektoren har haft øje på. For eksempel hvilken fødevare/ vitaminer, mineraler der kan skabe ubalance i mit system, og være opretholdende faktorer til stressophobninger, og fysiske gener.    

  Så fra at have en meget stress-/traumeramt krop, med ingen søvn, vægtstigning, mm. Kan jeg nu mærke jeg er på rette vej, med bedre energi, søvn, mindre væske i kroppen, og faktisk også et godt stabilt vægttab, og alt dette i et trygt anerkendende miljø.”

  Kvinde, 40 år
  Biohacking hos Tano
biohacking i svendborg

Din investering

Biohacking coachingsession

600kr

Coachingsession hos Tano i 60-90 minutter. Sessionerne tilpasses din aktuelle situation.

Biohacking journey

Kommer snart